Over ZieZo

Stichting ZieZo heeft als doel inzicht te bevorderen in de aard en de inrichting van interculturele communicatie en veranderingsprocessen ter verbetering van interculturele communicatie.
De activiteiten van ZieZo zijn uiteenlopend van aard. De stichting is een non-profit organisatie.

De ZieZo-aanpak
ZieZo activiteiten hebben met elkaar gemeen dat ze geëngageerd en eigenzinnig van karakter zijn. De visualisatie van de ideeën speelt steeds een belangrijke rol.
Plannen ontstaan omdat iemand een blinde vlek constateert in een maatschappelijke discussie. In het hele productieproces speelt de relatie met de betrokkenen en belanghebbenden een essentiële rol. Bij de uitvoering van de activiteiten is er zorg voor alle fases in de ontwikkeling, vanaf het concept tot en met de distributie van de resultaten.

De makers
Elk project wordt uitgevoerd door een team van deskundigen dat toegesneden is op de inhoud van het werk. Zo ontstaan bij elk project nieuwe werkverbanden.

Contact
Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar contact of stuur een brief naar:
Stichting ZieZo
Tweede Helmersstraat 40
1054 CK Amsterdam

Bestuur
Voor meer informatie over het bestuur van de stichting, klik hier. hier
Voor een financiële verantwoording 2020, klik hier.
Voor het inhoudelijk jaarverslag van 2020, klik hier.

Financiering

Voor de realisatie van haar projecten heeft ZieZo bijdragen ontvangen van:
SKN, VSBfonds, Revalidatiefonds, Familiefonds van Dusseldorp, Mondriaanstrichting, FATUM, MAOC Gravin van Bylandtstichting, NSDSK, Ministerie van VWS, Stichting Centraal Fonds RVVZ, Vereniging H.D. Guyot, Gemeente Amsterdam, Nederlands Ambassade in Rabat