Een goed begin – bevallen in Nederland

Op 8 maart 2023 is de film ‘Een goed begin – bevallen in Nederland’ in een besloten premiere in de OBA in Amsterdam gepresenteerd aan allen die bijgedragen hebben tot de totstandkoming. De film is gemaakt door Ane C.Ose en Jet Homoet van Vertelburo. De uitvoering van het project heeft plaats gevonden onder de paraplu van stichting ZieZo. Voor meer informatie, klik hier.

foto VI-photography

WAT ER TOE DOET

De levenskunst van ouder worden

In januari is de film die als werktitel had ‘Het is geen kunst’ afgerond en gepresenteerd aan de betrokkenen en de crowdfunders die de afwerking mogelijk hadden gemaakt. De film is gemaakt door Ange Wieberdink & Jet Homoet. De start van deze film is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van stichting ZieZo. 

Voor meer informatie klik hier.

Het is geen kunst (werktitel)

Mede dankzij een financiële bijdrage van ZieZo is een documentaire in ontwikkeling over een groep mensen die al 25 jaar elke zomer bij elkaar komen om te schilderen, boetseren. Inmiddels zijn ze ‘op leeftijd’. Wat betekent die week samen en wat betekent die hobby voor ze. 

Een film van Ange Wieberdink &  Jet Homoet

Nieuw project: de Thuisbevalcultuur

Onder de paraplu van ZieZo is een nieuw project gestart om de Thuisbevalcultuur in Nederland in beeld te brengen. Een mooi en belangrijk project van de filmmakers Jet Homoet & Ane C.Ose. Geen onbekenden voor stichting ZieZo. Beiden hebben aan andere producties van ZieZo meegewerkt. Voor meer informatie, klik op deze link.
De fondsen ervoor zijn via donaties en crowdfunding bij elkaar gebracht. Inmiddels is het project gestart.